Bewustwording

Hoe je in-tapt op je vrouwelijke wijsheid

Voor die momenten dat jij het even niet meer weet, schrijf ik dit bericht. Voor die momenten dat je even geen verbinding voelt met je ‘weten’. De momenten dat je ineens een ‘leegte’ voelt, een gebrek aan weten. Een moment dat je misschien overspoeld raakt door een golf van paniek het niet te weten. Misschien murw-geslagen omdat je je niet verbonden voelt met de wereld in en buiten jezelf.

Jouw innerlijke wijsheid

Het is een optie om te gaan hangen aan anderen, iets buiten jezelf. Omdat zij het weten. Maar er is een andere optie, die veel meer oplevert. En die je minder afhankelijk maakt van de grillen van anderen. Een manier die je altijd tot je beschikking hebt: jouw innerlijke wijsheid. Jouw bron. Verbonden met de wijsheid van alle vrouwen.

De vrouwen die jou voorgingen en de vrouwen die hen weer voorgingen. Er is een geheel van generaties ‘weten’ dat je voorging en jij kunt je daar op afstemmen. Omdat jij verbonden bent met die vrouwelijke wijsheid. Of je je daar nu bewust van bent of niet. Of je het nu een raar idee vindt of niet. Wat doet het ertoe, als het werkt?

Vrouwelijke wijsheid

Haal diep adem.

Luister.

Luister heel diep en intens.

Haal nog eens diep adem.

Sluit je ogen als je wilt.

Hoor haar stem, haar gefluister.

Ze is daar.

Je innerlijk weten,

gebed in de wijsheid van alle vrouwen.

Adem in.

En uit.

You already know.

P.S. Wanneer dit bericht je raakt, maar je tegelijkertijd denkt: “Hoe dan?” Dan gaan we samen kijken hoe dit werkt en hoe het kan werken voor jou.

You are welcome.

Leontine

Perfect Onvolmaakt Logo

Ik ben een Perfect Onvolmaakte game-changer. Mijn naam is Leontine Boxem, ik werd 2x in 2 jaar doodziek en kwam daar op een wonderlijke positieve wijze doorheen en zag het als gift en niet als downer. De lessen die ik daar leerde op het gebied van leven en ondernemen zijn game-changers geweest en geef ik nu met liefde door aan andere (ondernemende) vrouwen. Dat doe ik als auteur, coach, spreker, trainer en verbinder binnen Perfect Onvolmaakt®.

Banner