Maak het jezelf makkelijk
Bewustwording

Zoveel verwachtingen. Maar van wie?

Wij vrouwen maken het onszelf soms zo moeilijk! We hebben al die verwachtingen waar we aan moeten en willen voldoen. Verwachtingen van anderen, denken we, maar meestal zijn het verwachtingen van onszelf. 

Goed is goed genoeg

Laten we dat vandaag nou eens anders doen. Kijk eens waar jij het jezelf makkelijker kunt maken vandaag. Want goed = goed genoeg. Echt niemand wordt blij van perfectie als jij je daarvoor in een burn-out moet werken. 

Is het echt nodig om die red velvet cake voor dat feestje zelf te bakken? Of is een kant en klare Hema slagroomtaart ook gewoon hartstikke prima? Moeten je haren echt in de krul, ook als dat betekent dat je een half uur extra nodig hebt? Of geniet je omgeving net zoveel van jou als je haar vet is en in een knot zit?

Kijk vandaag dus maar eens waar jij jezelf een little break kunt geven. Sla je agenda voor deze week eens open en kijk: waar kan het makkelijker? Wat is minder tijdrovend? Minder perfect?

Nogmaals: goed = meer dan goed genoeg!

En mocht je dat nodig hebben: ik geef jou vandaag officieel toestemming om véél minder te doen.

Logo Suus Handtekening

 

 

 

Maak het jezelf makkelijk


>> Meer feminine power: Attent zijn: schrijf het op!


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner