Attent zijn
Bewustwording

Attent zijn: schrijf het op!

Ik kan heel attent zijn.. en ook heel erg niet! 🙂 Vaak zeggen mensen als ik attent ben: “Dat je dat hebt onthouden, wow! Wat goed!” of: “Wat lief dat je dit hebt onthouden!”  Wat zij niet weten, is dat ik hun verjaardag, examenuitslag, belangrijke meeting helemaal niet heb onthouden, want even serieus, weet je hoe vol mijn agenda en hoofd soms is?

Nee, ik word attent door dit te doen: opschrijvenZodra iemand iets deelt waarvan ik denk: dit is belangrijk, dan zet ik dat gelijk (terwijl ze het vertellen!) in mijn agenda. Dan kan ik er later naar vragen, of ze een kaartje of een bericht sturen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een sollicitatiegesprek, of een ziekenhuisbezoek of misschien wel een belangrijke date. Vervolgens hoef ik niks te onthouden maar popt de reminder vanzelf op.

Super handig toch?

Zoveel vrouwen verwachten van zichzelf dat ze alles onthouden en slaan zichzelf ook nog voor de kop als dat niet lukt. Waarom!? Waarom doen we dit onszelf aan!? Vanaf nu, als je attenter wilt worden: schrijf dingen op. 

It’s as simple as that 🙂

Schrijf het op!

Logo Suus Handtekening

 

 


>> Meer feminine power: Fouten maken is niet erg!


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner