In the name of love
Bewustwording

Steeds vergelijken? Stop! In the name of Love!

Lijd jij, net als heel veel vrouwen, aan ‘vergelijkeritis’? Dat is een aandoening waarbij je jezelf vergelijkt met anderen en dan met name met andere vrouwen die leuker, mooier, slimmer, gelukkiger en succesvoller lijken dan jij.

Ja? Doe jij dit?

Stop! In the name of love!

Want jij bent geweldig, precies zoals je bent. Doutzen Kroes is prachtig omdat ze blond is met blauwe ogen en daarbij heeft ze ook nog een too cute Fries accent. Oprah is juist weer adembenemend omdat ze prachtige rondingen heeft, een diepe stem, en een wijsheid waar je in kunt verdrinken.

JIJ bent prachtig en geweldig, juist omdat jij jij bent! Hoe geweldig is dat het dat er niemand op de wereld is precies zoals jij?

Een vogel kijkt niet teleurgesteld naar een vis omdat ‘ie niet kan zwemmen. Een beer is niet beter dan een konijn. Ze zijn gewoon anders en we genieten van ze, juist omdat ze hun eigen unieke eigenschappen hebben.

Geniet van de prachtige, unieke vrouw die je bent!

Logo Suus Handtekening

 

 


>> Meer Feminine Power: Stop met jezelf te verklaren

Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner