Overspannen
Bewustwording

Zoveel leuke dingen en toch overspannen!

Heb je het wel eens meegemaakt in je leven? Overspannen zijn? Of misschien zelfs wel een burn-out? Ik had laatst een gesprek met een vrouw en zij deelde met mij hoe het allemaal een beetje veel voor haar was, terwijl ze alleen maar dingen deed die ze leuk vond. Toen zei ik haar: overspannen raken komt niet alleen door vervelende dingen.  Als je alleen maar leuke dingen doet; je vindt je werk te gek, privé staat je agenda vol met allemaal leuke afspraken en je gáát maar door, zonder af en toe even niets te doen, dan kun je alsnog overspannen raken.

Teveel is teveel. Oók als het alleen maar leuk is.

Als je denkt: het is me stiekem een beetje teveel, maar je vindt dat je niet moet zeuren omdat het allemaal ook wel heel leuk is. Think again 🙂 want teveel is teveel. Of dat nou door leuke dingen komt of niet. Geef jezelf officieel toestemming om wat dingen af te zeggen. Om wat me-time in te lassen. Bijvoorbeeld een avond vroeg naar bed en heerlijk bijslapen, of een lekker lang bad. Misschien lekker thuis op de bank met kaarsjes en een fijn boek.

Je laadt zo je batterijtje supersnel op. En daarmee herstel je de disbalans.

Logo Suus Handtekening

 

 

Overspannen me time


>> Meer feminine power: Handel jij uit liefde? Of uit angst?


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner