Mooi en gezond tips
Bewustwording

Pak mee, deze mooi en gezond tips

Vandaag wil ik een aantal van mijn favoriete mooi en gezond tips met je delen. Het zijn mijn ‘go to people’ en je kunt ze allemaal online vinden. Doe er je voordeel mee! 🙂

Gezichtsverzorging van Loïs Lee

Sinds een aantal jaren gebruik ik olie in plaats van crème op mijn gezicht. Ik gebruik zelfs olie om mijn huid mee te reinigen ’s avonds! En dat terwijl ik heel gevoelig ben voor pukkels en eigenlijk een onrustige huid heb. Mijn huid heeft er nog nooit zo rustig en stralend uitgezien. 

Ik gebruik zelf het 3-stappen systeem van Loïs LeeHet is niet goedkoop, maar ik doe er heel lang mee omdat ik maar weinig van het product nodig heb elke dag. Het ruikt heerlijk en mijn huid wordt er gewoon heel blij van. 🙂

Waarom je olie in plaats van dagcrème zou moeten smeren? Je leest er hier alles over.  

Marjolein Dubbers van de Energieke Vrouwen Academie

Marjolein schrijft supergoede en heldere artikelen over hormonen, eten, supplementen enz. Zo waardevol! Ik vind stiekem eigenlijk dat iedere vrouw op haar nieuwsbrief geabonneerd zou moeten zijn. Lees bijvoorbeeld dit artikel over magnesium en waarom we er bijna allemaal een tekort aan hebben. Of dit recept voor gezonde en goddelijke chocoladefudge. 

Loveli Care voor kankervrije deo

Linda van Loveli heeft een natuurlijke deo ontwikkeld zonder aluminium. Die toch heel lekker ruikt en beschermt tegen stinkende okkies. 😉 Dit is de eerste natuurlijke deo waar ik echt fan van ben! In bijna alle deo’s zit aluminium. Een ingrediënt dat in onderzoek direct gelinkt is aan borstkanker.

Linda’s deodorant is vrij van aluminium en andere meuk en gifstoffen. Hoe fijn is dat? Je leest hier alles over de deo (en nee, ik heb geen aandelen, maar ik ben gewoon fan :)) 

De Groene Meisjes

De Groene Meisjes wordt gerund door Merel die gelooft dat een groener leven vooral leuk moet zijn. Het is een platform voor groene inspiratie, waarop allerlei onderwerpen worden behandeld – van (vegan) eten tot wonen en van eerlijke mode tot minimalisme. Een gerecht dat ik supervaak maak is deze goddelijke (vegan) kokos linzen dahlHeel makkelijk (als je eenmaal de ingredïenten hebt) en zooo lekker!

Of hun recept voor vegan tripple cholocate cupcakes, zo yummy 🙂

Enjoy al deze tips mooierd!

Logo Suus Handtekening

 

 


>> Meer feminine power: Heb je trek of wil je zoenen?


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner