Heb je trek of wil je zoenen
Bewustwording

Heb je trek? Of wil je zoenen?

Je gebruikt vast wel eens eten als afleiding. Als je je rot voelt, of gestresst. Dan stoppen we iets in onze mond. Een baby zou op zo’n moment waarschijnlijk snakken naar een speen. Maar heb jij je wel eens gerealiseerd, terwijl je zat te snacken, dat je misschien helemaal geen behoefte had aan die reep chocola, maar aan een heerlijke zoen?

Eten is bevredigend voor onze mond, maar soms hebben we behoefte aan die intieme zoen- zonder dat we het doorhebben. De eerstvolgende keer dat je na je eten naar iets lekkers verlangt. Tune even in bij jezelf: heb je echt trek of honger of verlang je eigenlijk naar een fijne zoen? Zo een die je dat heerlijke warme, vervulde, vredige gevoel geeft?

Als het die zoen is en er is niemand in de buurt: in elk geval mooi om je bewust van te zijn, toch? Als het die zoen is en je hebt mogelijkheden: go for it! 🙂

ZoenenLogo Suus Handtekening

 

 


>> Meer feminine power: Het is oké.


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner