Edelsteen behandeling
Bewustwording

Edelsteen behandeling

Afgelopen december heb ik met mezelf afgesproken dat ik iedere maand een moment neem dat ik mij eens lekker in de watten laat leggen. Dat doe ik en velen met mij, veel te weinig. En dat is zonde want het is zo fijn! Wij zijn altijd druk en rennen van hot naar her, soms loop je jezelf voorbij en ben je alleen nog maar balletjes hoog aan het houden. Nou, dat kan niet de bedoeling van het leven zijn, daarom heb ik dit gouden voornemen bedacht. In december heb ik een lichaamsmassage gekregen bij Schoonheidssalon Marija Nanninga. En in januari ben ik voor een uitgebreide ontspannende lichaam en gezichtsbehandeling van 1,5 uur gegaan bij Utsukusy Schoonheidssalon. Voor de maand februari wist ik het nog niet zo goed, totdat ik een mailtje van Yolanda kreeg. Yolanda is de eigenaresse van Ananda Edelsteentherapie. Of ik interesse had om een keer een edelsteen behandeling te ervaren.

Tot ongeveer een jaar geleden kon ik nog wel eens sceptisch tegenover edelstenen staan, maar in de loop van de tijd heeft het toch mijn interesse gewekt. Ik ben er veel over gaan lezen en heb ook zelf een aantal stenen gekocht. Tegenwoordig leg ik ze zelfs bij volle maan in het raamkozijn, zodat ze kunnen opladen. Ik geloof zeker dat iedere steen een energie, een trilling heeft die je energie balans helpt herstellen. Ze helpen je ook bij persoonlijke groei en beïnvloeden de energie van de chakra’s.

Deze uitnodiging van Yolanda kwam dus op precies het juiste moment. Vanaf het moment dat ik Yolanda ontmoette voelde het gelijk goed. Zo gaaf om te horen dat ze haar drukke, stressvolle baan heeft opgezegd om haar hart te volgen. Iedere dag doen wat je passie is, hoe mooi is dat?! Zo is Yolanda met Ananda Edelsteentherapie begonnen.

Tijdens ons eerste telefoongesprek heeft Yolanda alles uitgelegd wat mij tijdens de behandeling te wachten staat. Op de ochtend van de afspraak gaat ze invoelen op mijn energie om te horen en te zien welke stenen qua vormen en kleuren ze gaat gebruiken tijdens de behandeling. De behandeling duurt totaal 2 uur. Vanaf het moment dat ik binnenkom ben ik al gelijk Zen. Er hangt een hele fijne rustige sfeer. Ik krijg een kopje thee en we nemen door wat Yolanda gevoeld heeft bij mijn energie. Daarna gaan we richting de kamer waar de behandeling plaatsvindt. Dit is een hele fijne ruimte, kaarsjes staan aan, rustig muziekje op de achtergrond en ik ruik wierook en verschillende etherische oliën. Er staat een massagetafel waar ik op ga liggen. Yolanda begint met het bewegen van mijn enkels, zodat er wat stroming op gang komt in mijn heupen. Ik merk inderdaad dat alles gaat stromen, er gebeurd van alles in mijn lijf. Daarna legt ze alle kristallen om mij heen en legt ze stenen ter hoogte van al mijn chakra’s. Vervolgens pakt ze mij helemaal in met lakens en blijf ik zo liggen. Vanaf dit moment ga ik nog dieper de ontspanning in. Yolanda blijft in de ruimte, voor het geval ik vragen wil stellen of hulp nodig heb. Na 20 minuten maakt Yolanda even contact met mij zodat ik weer ‘wakker wordt’. Dan haalt ze alle stenen weg en pakt ze mij helemaal in zodat ik lekker warm lig en nog even na kan ontspannen. Met een kopje thee en chocolade praten we na hoe ik de behandeling ervaren heb.

Ik heb gemerkt dat er van alles gebeurde tijdens de edelsteen behandeling. De energie voelde ik door heel mijn lijf stromen totdat het bij mijn keel kwam. Mijn keel zat dicht. Ik werd getriggerd door een bepaalde geur, waardoor mijn keel dicht ging zitten. Je kent het vast wel. Zo’n gevoel alsof je een brok in je keel hebt. Ik bleef rustig liggen en voelde dat die brok weer weg ging. Verder voel ik mij na de behandeling helemaal ontspannen, alsof er ruimte is vrijgekomen in mijn lijf, alle stress is uit mijn lijf verdwenen. Eenmaal thuis voel ik nog steeds de uitwerking, normaal duik ik gelijk achter mijn laptop om te werken. Nu ging ik lekker op de bank zitten met een boek en een kopje thee.

Liefs, Vanes

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner