Break the rules
Bewustwording

Break the rules!

Zo, wat waren dat een mooie dagen afgelopen week! Een fantastisch lang weekend gehad. Een stralende bevrijdingsdag, met een biertje in de hand. Dàt is nog eens vrijheid vieren. Wat voelt die vrijheid lekker. Zeker als het ook nog hemelvaart betreft en je zomaar een extra bevrijdingsdag vrij bent!

Maar ja, hoe voelt dat nu? Een week later? Voel je je nog steeds vrij?

Vrij van verplichtingen?
Vrij van schuldgevoel?
Vrij van zorgen?
Vrij van lijstjes?

Of ben je toch eigenlijk stiekem een beetje gevangen? In de greep van werk, financiën, relatie, familiezaken, geloof, etc… Hoe vrij zijn we eigenlijk?

Break the rulesBreak the rules!

Wat zou het leuk zijn als we iedere dag minstens 1 regel verbreken! En begin dan vooral met de regels die jou beperken! En post iedere dag een afbeelding die je vindt als je googled op ‘quote break rules’. Geloof mij, het werkt! Dat zouden al de eerste stappen kunnen zijn naar dat gevoel van vrijheid. Gewoon, omdat het kan!

Bedenk dan nog eens 5 dingen op die je vandaag van jezelf moet doen. Want doorgaans leg je jezelf de grootste beperkingen op: ik mag niet, ik kan niet, geen tijd, ik vind dat.. etc… Kijk er eens kritisch naar. En schrap nou eens 1 van deze 5 verplichtingen. Je weet wel… schrappen, uit liefde voor jezelf. En de tijd die vrij komt door het schrappen, die is nu helemaal van jou. Even lekker naar buiten, genieten van alles om je heen. Even een momentje aandacht voor jezelf. Even op de bank of zelfs even plat! Echt, dat mag! Ook overdag als het goed voelt.

Mocht je het nu ongepast vinden om overdag even op de bank te liggen, laat dat dan de regel zijn die je vandaag verbreekt! En laten we die zorgen dan ook maar direct aanpakken. Want zorgen slaan nergens op. Als je je ergens zorgen om maakt, verander het dan. Als je het niet kunt veranderen, maak je er dan ook geen zorgen over. Schrijf ze op, overdenk de situatie en bekijk de mogelijkheden. Frommel de zorgen daarna op en gooi ze weg. Bevrijd jezelf!

Dus break the rules, schrap een verplichting en stap over die zorgen heen, uit liefde voor jezelf!

Ik haal graag het beste in medewerkers naar boven. Wees goed voor lichaam en geest en gebruik de juiste brandstof, uit liefde voor jezelf. :-) www.healthclubincompany.com

Banner