Bewustwording

Tips voor meer passie in je liefdesrelatie!

In deze aflevering van SuusTV leer jij hoe je meer passie in je liefdesrelatie krijgt. Suzanne Beukema is in gesprek met liefdescoach Lisa Portengen. In dit inspirerende interview krijg jij de beste tips om je liefdesrelatie een flinke boost te geven. 

Highlights in het interview

  • Op 1:35 min. ontdek je na hoeveel jaar je ‘verliefdheidsstofjes’ zijn uitgewerkt (en wat je daarna kunt doen om sleur te voorkomen of te elimineren).
  • Op 6:44 min. ontdek je welke 5 liefdestalen er zijn en waarom het essentieel is om die van jou én je partner te weten.
  • Op 9:19 min vertelt Lisa wat het nr. 1 ding is dat wij vrouwen veel te veel doen – waardoor onze partner meteen emotioneel afstand van ons gaat nemen.
  • Op 13:18 min ontdek je Lisa’s 3 geheimen die ervoor zorgen dat haar vriend na 6 jaar (en een baby) nog steeds alles voor haar doet (en hoe jij dit ook voor elkaar krijgt).

En natuurlijk hebben we het ook uitgebreid over seks… 😉 

Superfijn als je deze aflevering deelt met de vrouwen om je heen! 

Logo Suus Handtekening

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner