Kunstnagels
Beauty

Kunstnagels

Kunstnagels, we kennen ze allemaal. Lang, vierkant en met een wit French manicure randje zou je denken…toch?! Tuurlijk, ieder heeft zijn eigen smaak, maar de French manicure randjes zijn echt niet meer van nu. Tegenwoordig kunnen kunstnagels zo natuurlijk worden gezet alsof het je eigen nagels zijn en dat ook nog eens met een leuk kleurtje dat 4 weken blijft zitten.

Acrylnagels

Je kunt kiezen voor gelnagels of acrylnagels, persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar acrylnagels omdat dit net wat steviger is en je de nagels niet hoeft uit te harden met een lamp. Er zijn hierin twee opties mogelijk, de eerste is om acryl op je eigen nagels laten aanbrengen zonder tip (verlenging). Als je van jezelf geen lange nagels hebt, maar dit wel wilt dan kun je ze laten verlengen mèt een tip. Dit hoeft dus niet persé.

Kunstnagels

Het aanbrengen

De nagelstyliste begint met het opvijlen van je eigen nagels zodat de acryl goed blijft zitten daarna worden de nagelriemen naar achteren geduwd en netjes gemaakt. Als je voor een verlenging kiest wordt deze hierna aangebracht. Vervolgens worden je nagels mooi gevijld in de vorm die jouw voorkeur heeft. Daarna wordt de acryl aangebracht. Dit zorgt voor een hard laagje zodat je nagels niet breken. Het mooie is dat je eigen nagels onder deze acryl laag gewoon doorgroeien, zo heb je op een gegeven moment je eigen mooie nagels met een hard acryl laagje er overheen. Als laatste kun je een gellak laten aanbrengen over je acryl nagels heen. Deze gellak komt in denk ik wel in 50 verschillende kleuren, van naturel en nude kleuren tot rood en glitters. Deze lak moet wel even uitharden onder de lamp, maar hier is de nagelstyliste max 20 minuten mee bezig.

Lang plezier van

Gemiddeld kun je 4 weken genieten van je nagels, houdt er wel rekening mee dat je nagels gewoon doorgroeien en dat de acryl uitgroeit. Wat je dan kunt doen is zelf een nagellak aanbrengen zodat de uitgroei niet zo opvalt. Omdat je nagel oppervlak glad is blijft je normale nagellak ook perfect zitten.

Na 4 weken adviseert de nagelstyliste om je nagels weer te komen opvullen. Ze vijlt hierbij het bovenste laagje van de acryl eraf en brengt weer nieuwe laag aan. Een leuk kleurtje erop en je bent weer klaar voor de komende 4 weken.

Gelnagels

Gellak kun je ook op de nagels aanbrengen zonder acryl. Het voelt aan als een wat dikkere nagellak en geeft een natuurlijk effect. Wel is het zo dat als je veel met je handen doet, schoonmaken bijvoorbeeld, dit ervoor kan zorgen dat ze wat minder mooi blijven. Acryl zorgt voor een wat hardere laag en zorgt er dus ook voor dat gellak beter blijft zitten.

De nagelstyliste bij mij in de salon gebruikt alles van het merk Magnetic. Dit is een merk wat alleen gericht is op nagels. Je kunt kiezen uit ontzettend veel kleuren en daarnaast hebben ze ook verschillende verzorgingsproducten voor nagels.

Liefs,

Lauren

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner