Beauty

My First Treatment

Ik hoop dat iedereen weer fris het nieuwe jaar is begonnen en zich weet te houden aan zijn goede voornemens. We merken in de salon dat de mensen die als goed voornemen “beter voor jezelf zorgen” hadden opgeschreven, dit goed volhouden. Er worden meer behandelingen geboekt en we zien dat de My First Treatment erg populair is.

Van reiniging tot massage

Deze behandeling is speciaal voor een eerste bezoek, een fijne behandeling van 45 minuten met alles erop en eraan. Je ervaart de producten, je krijgt advies, de huid wordt gereinigd en je krijgt een ontspannen massage. De My First treatment is een bijna complete behandeling die ik heb samengesteld voor een gangbare prijs, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om eens een gezichtsbehandeling te ervaren. Omdat de behandeling van een reiniging tot massage bevat, ervaar je dus ook hoe lekker en ontspannend een gezichtsbehandeling kan zijn.

Vaak ontvangen we klanten die jaren terug eens bij een schoonheidsspecialiste zij geweest en eigenlijk alleen de nare dingen, als onzuiverheden verwijderen onthouden terwijl dit absoluut niet de hoofdrol speelt in onze behandelingen. Het is wel belangrijk, maar ons doel is dat de klant tevreden en totaal ontspannen de deur uitgaat. Ik moet zeggen, dit lukt ons eigenlijk altijd!

Last van schimmelnagels?

Ook wilde ik jullie nog een kleine tip geven betreft de pedicure! Wij krijgen regelmatig de vraag of je met schimmelnagels een pedicure mag ondergaan, dit mag zeker. De pedicure werkt hygiënisch en alles wordt na afloop grondig gedesinfecteerd. Je hoeft dus niet met lange teennagels en overmatig eelt te wachten tot je schimmelnagel is verdwenen, je kunt dus gewoon je voetjes laten verzorgen schimmelnagel of niet.

Wat wel belangrijk is, is je nagellak. Wij geven aan mocht je een schimmelnagel hebben, je eigen nagellak mee te nemen zodat er verantwoord gelakt kan worden. Wat ook leuk is: wij hebben nu 5 euro kortingskaarten voor je pedicure bezoek, deze kun je vinden bij ons in de salon èn in diverse winkels in de buurt van de salon.

See you soon!

Liefs,

Lauren

Beauty by Lauren

 

 

 

 

 

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner