Natura Bissé
Beauty

Natura Bissé en mijn kerstgevoel! 

Na mijn heerlijke vakantie afgelopen september zijn er, en dit zal de mensen die mij kennen niet verbazen, weer tig nieuwe dingen betreft de salon. Over ons nieuwe product Natura Bissé had ik jullie al het een en ander verteld in één van mijn vorige blogs. Wat ben ik blij met mijn keuze voor dit merk in mijn salon!

Vitamine C Treatment

We doen nu al een tijdje de Vitamine C Treatment en ik moet zeggen, dit is een favoriet om te ondergaan, maar ook voor ons als skin specialist is het uitvoeren van deze behandeling ontzettend vernieuwend. Het is leuk om af en toe wat nieuws te doen, nieuwe geuren te ontdekken, producten en andere massage grepen te proberen. De resultaten die we met deze behandeling boeken zijn echt super, dus mocht je eens in de salon zijn, zeker boeken! 🙂 Vitamine C verheldert, egaliseert, voedt en is mooi voor anti-aging. 

We zullen vanaf januari 2018 nog twee behandelingen van Natura Bissé gaan uitvoeren in de salon, de Essential Shock Treatment voor rijpere huid en de Oxygen (zuurstof) Treatment voor alle huidtypes. Meer informatie hierover kun je eind december vinden op onze Facebook pagina, Instagram en uiteraard op de website

Drukte en gezelligheid in december

Voordat we zover zijn mogen we nog even genieten, ja je leest het goed “genieten” van de december maand. Het is voor ons in de salon de drukste maand van het jaar, maar wat vind ik dit een gezellige tijd! De salon is versierd en het continu in en uit lopen van klanten maakt het een drukke, maar vooral gezellige boel.

Ik moet zeggen dat ik dit jaar de december maand een stuk relaxter ervaar. Dit komt mede doordat ik in augustus dit jaar Rabia heb aangenomen en dus een extra schoonheidsspecialiste erbij heb. We hebben hierdoor meer ruimte in de agenda. Dit maakt het voor mijn collega Sabine en mij minder chaotisch wat betreft het inplannen van afspraken en het klaarmaken van cadeaubonnen etc. 

Een extra werknemer betekent natuurlijk een groter team en dat was voor mij weer een leermoment. Ik moest mij nog meer ontwikkelen als “baas”. Het is meer verantwoording en natuurlijk blijft het, ook al heb ik een gezond bedrijf, een risico om weer iemand aan te nemen. Ik moet zeggen, het bevalt me heel erg goed, een groter team. Het zal misschien op bepaalde momenten meer stress kunnen bezorgen, maar zoals het nu gaat ben ik ontzettend trots op mijn team! 

Wij gaan er weer een top maand van maken en ik hoop dat jullie net zo genieten als wij. 

Liefsss! 

Geweldig voor rond de ogen en wat dit een heel fijn product maakt, het is ook te gebruiken voor de lippen. Ideaal voor deze tijd van het jaar!

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner