Uit Liefde Voor Jezelf

Gezocht: Food blogger of -vlogger!

Ben jij een blogger of vlogger met een grote liefde voor lekker eten (maken)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Uit Liefde Voor Jezelf is op zoek naar een food blogger of -vlogger die het leuk vindt om ons team van enthousiaste bloggers en vloggers te versterken. Help jij Uit Liefde Voor Jezelf groter te worden met jouw mooie, lekkere, bijzondere creaties?

Wekelijkse bijdrage

Wij hebben ons al zeer gelukkig mogen prijzen met ontzettend leuke food bloggers die zich een poos aan ons team wilden verbinden, zoals Francesca Kookt en Ashley Willems. Hartstikke gaaf dat zij wekelijks mooie, lekkere, bijzondere recepten met ons wilden delen! Nu zijn wij op zoek naar een nieuwe food blogger (of -vlogger!) die iedere week een recept wil delen met de lezers van Uit Liefde Voor Jezelf.

Lijkt het je leuk om samen met een team van bevlogen, ondernemende, bewuste bloggers en vloggers mee te werken aan ons fijne, inspirerende blog? Laat dan van je horen, we komen héél graag in contact met jou! Uit Liefde Voor Jezelf draagt bij aan jouw exposure: wij delen al onze blogs en vlogs op social media. Zo genereren we hopelijk ook weer meer verkeer naar jouw website. Want dat willen wij niet alleen, maar jij natuurlijk ook!

Neem een kijkje op de website en zie of Uit Liefde Voor Jezelf bij je past. We horen graag van je. Stuur een e-mail naar redactie@uitliefdevoorjezelf.nl met daarin een korte intro en een link naar jouw eigen blog / vlogs / recepten. Dan nemen wij snel contact met je op.

Elke dag nieuwe informatie zoals gave quotes, leuke weetjes, recepten, blogs. Voor elk wat wils. Even een rustmoment. Uit Liefde Voor Jezelf!

Banner