Salade met gamba's
HoofdgerechtLunchRecepten

Salade met gamba’s

Een heerlijke maaltijdsalade die ook nog eens snel gemaakt is. Deze salade met gamba’s kun je eten als lunch, of als hoofdgerecht.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 250 gram gepelde garnalen
  • 1 prei
  • 2 bosuitjes
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • Versgemalen zwarte peper
  • Olie om in te bakken
  • 1 el. Kikkoman soja
  • 150 gr rucolasla
  • Zongedroogde tomaatjes
  • Olijfolie
  • Sap van een ½ citroen

Bereiden:

  1. Doe de olie in een pan en fruit de knoflook en de ui
  2. Roerbak de garnalen.
  3. Voeg de prei en de bosui toe en roerbak het geheel
  4. Doe naar smaak versgemalen peper erover.
  5. Voeg een scheutje kikkoman soja toe.
  6. Doe de rucolasla in een schaal.
  7. Snijd de olijven en de zongedroogde tomaatjes doormidden

Opmerking van de redactie:

Dit is de laatste bijdrage van Gezond Gouds op Uit Liefde Voor Jezelf. We willen Deborah en Charissa heel hartelijk bedanken voor de lekkere recepten en de leuke blogs die zij met ons gedeeld hebben in het afgelopen jaar!

Stars

Buiten sporten om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en voedingsadviezen die  gebaseerd zijn op zoveel mogelijk onbewerkt voedsel. De natuur, het beste voor zowel lichaam als geest! Gezond Gouds wil mensen aan het bewegen krijgen en houden en daarmee bijdragen aan een vitaler, gezonder en gelukkiger leven. 

Banner