Mister Sexy
Travel

Mister sexy

2012.. wat een jaar, en wat een reis! Na rondgetrokken te hebben in Nieuw Zeeland en Australië was nu Azië aan de beurt. Begonnen in Thailand waar ik eerst een maand heb rondgereisd en aan het einde van het half jaar nog twee weken, omdat ik vanuit Bangkok naar huis vloog. In de trein kreeg ik een tip om naar het Khao Yai National Park te gaan, een paar uur ten oosten van Bangkok. Omdat je hier wilde dieren kon zien, maar vooral omdat Mister Sexy je daar zo leuk kon rondleiden. Getriggerd door deze tip heb ik m’n plannen omgegooid en ben ik daar een kijkje gaan nemen. Eerst een dagtour, waar ik kennis maakte met deze gast: 2 duimen hoog, vol met tattoos en helemaal gestoord!

Alles is sexy!

Hij communiceerde met de apen door dezelfde geluiden te maken, waar ze ook echt op reageerden en rende keihard rond, met ons achter zich aan, om alle sexy dieren te observeren! Alles, maar dan ook echt alles, was “sexy”!! Sexy snake, sexy scorpion, sexy monkey, noem het maar op! Er lopen hier grote, groene schorpioenen rond, die hij liet slapen. Met gevaar voor eigen leven, pakte hij de schorpioen vast en deed, na veel aanvallen te ontwijken, z’n handen om hem heen. De schorpioen dacht dat het nacht was en viel toen in slaap! De schorpioen lag helemaal in elkaar gekropen op de grond en bewoog niet. Na dit even aanschouwd te hebben, tikte Mister Sexy op de grond, waarna de schorpioen weer wegrende! Héél bijzonder 🙂

Mister Sexy

Omdat ik tijdens de dagtour geen”sexy elephants” had gezien, beloofde Mister Sexy ze mij te laten zien, als ik aan het einde van m’n reis terugkwam voor de twee en een halve dag tour. Ik vond het wel gaaf om hier m’n reis af te sluiten. Om in het park zelf te slapen en misschien nog een olifant in het wild te kunnen bekijken. En ja hoor! Op twee verschillende dagen hebben we twee olifanten kunnen aanschouwen. Ze namen wel bijna de jeep waar we in zaten, op de slagtanden mee. Mister Sexy was misschien nog wel blijer dan dat ik was. Eindelijk kon hij de Sexy Elephant aan mij laten zien!

Mister Sexy

Als ik terug denk aan deze dagen, denk ik aan de “sexy dieren” maar vooral aan die prettig gestoorde Mister Sexy die het oerwoud nog veel interessanter maakte dan dat het al was. Hij raakte, net als veel Aziaten, dolverliefd op me, dus ik had weer een hartje gestolen.. Maar hij dat van mij ook. Wat een malloot is dat!

Mister Sexy

Wie heeft er zin om een paar sexy dieren te gaan observeren? Ik zou zeggen, ga naar Khao Yai National Park en pak je kans!! Maar denk er om, niet verliefd raken op Mister Sexy!

Mister Sexy

Ik ben Alida. Globetrotter, levensgenieter, travel-addict en sportief. Ik geniet er van om mezelf helemaal onder te dompelen in andere culturen en heb daarom ook veel contact met de ‘locals’ in het land waar ik me op dat moment bevind.. Die ervaringen beschrijf ik op mijn blog, om het thuisfront op de hoogte te stellen van de soms hilarische en meest bizarre momenten.. Mijn profielfoto is bewust een foto tussen de tulpen, om te laten zien dat ik, naast mijn verslaving aan reizen, het ook echt wel fijn vind om af en toe even mijn familie en vrienden te komen knuffelen in ons koude kikkerlandje!

Banner