Uitgelicht-Zeekraal
HoofdgerechtRecepten

Zeekraal

Met alle drukte in het vooruitzicht niet veel zin om uitgebreid te koken? Dit recept zet je in een mum van tijd op tafel. Het is supergezond en erg lekker!

Recept voor 2 personen – 15 min bereidingstijd

Ingrediënten

  • 150 gram zeekraal
  • 150 gram couscous
  • 1 rode ui
  • Limoensap
  • Olijfolie
  • Peper
  • 2 Gerookte Makreelfilets

Bereidingswijze

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Was de zeekraal heel kort onder de kraan.
  3. Snijd een rode ui fijn in halve ringetjes.
  4. Roerbak de zeekraal en de rode ui ongeveer 4 minuten in een wok met een scheutje olijfolie.
  5. Breng de couscous op smaak met een beetje peper en wat citroensap.
  6. Snijd de gerookte makreelfilet in stukjes.
  7. Meng de zeekraal, rode ui en makreel stukjes door de couscous.

Eet smakelijk!

Buiten sporten om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en voedingsadviezen die  gebaseerd zijn op zoveel mogelijk onbewerkt voedsel. De natuur, het beste voor zowel lichaam als geest! Gezond Gouds wil mensen aan het bewegen krijgen en houden en daarmee bijdragen aan een vitaler, gezonder en gelukkiger leven. 

Banner