Courgette pasta
HoofdgerechtRecepten

Courgette pasta met biefstuk en truffelolie

Courgette pasta bevat veel minder koolhydraten dan gewone pasta en het is misschien nog wel lekkerder ook! Daarnaast kun je er ook eindeloos mee varieren. Om sliertjes van een courgette te maken kun je een spiraalsnijder of een dunschiller gebruiken. In dat laatste geval maak je brede repen die je later in dunne sliertjes snijdt.

Ingrediënten:

 • 1 courgette in slierten
 • 1 biefstuk 
 • een handje cherry tomaatjes doormidden
 • 2 handen gesneden champignons
 • een knoflookteen geperst
 • 1 tl kokosolie
 • 1 el truffelolie

Bereiding:

 1. Grill de biefstuk in een grillpan op de manier die jij lekker vind. Ik houd zelf van rood met wat zeezout dus ik grill hem kort en leg hem daarna 5 minuutjes in aluminiumfolie opzij.
 2. Doe de kokosolie in een hapjespan en bak de champignons 2 minuutjes op middelmatig vuur, doe de tomaatjes en knoflook erbij en bak nog 1 minuutje.
 3. Voeg de courgette slierten toe aan de champignons en tomaatjes en roerbak het een half minuutje.
 4. Snijd de biefstuk in reepjes en leg de courgette pasta op een bord, leg de biefstuk erop en besprenkel met de truffelolie.

Eet smakelijk!

Logo Gaby Cooks

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaar van Gaby Cooks. Dit is ontstaan uit mijn liefde voor het koken èn mijn liefde voor een gezond leven. Ik houd van koken en iedereen houdt van eten. Niet iedereen heeft echter altijd zin of tijd om te koken- ik wel! Gaby Cooks maakt het voor iedereen mogelijk om lekker en gezond te eten, in plaats van een kant en klare maaltijd vol onzinnige toevoegingen in de magnetron te zetten. Ik gebruik eerlijke en verse producten voor gezonde avondmaaltijden die passen in een gezonde levensstijl!

Banner