Smoothie met banaan en avocado
ReceptenTussendoor

Smoothie met banaan en avocado

Ik ben gek op bananen en op avocado’s, daarom is de smoothie met banaan en avocado één van mijn favoriete smoothies. Ik doe er ook altijd lekker wat verse gember doorheen. Iedere keer als ik deze smoothie eet heb ik het idee alsof ik een toetje aan het eten ben. Zo romig, zo zacht.

In tegenstelling tot de meeste vruchten bevat de avocado zeer veel olie. De olie in de vrucht bestaat voornamelijk uit onverzadigde vetten en heeft dus een gunstige invloed op het cholesterolgehalte. Avocado’s worden ook veel gebruikt in schoonheidsmaskers, omdat ze goed voor de huid zijn.

Wat heb je nodig:

  • 1 banaan
  • 1 avocado
  • 2 cm gember
  • 100 ml amandelmelk

Dit pureer je allemaal glad met een staafmixer en je hebt een overheerlijke smoothie met banaan en avocado. 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner