groene ontbijt smoothie
OntbijtRecepten

Heerlijke groene ontbijt smoothie

Met deze heerlijke groene ontbijt smoothie heb je een echte kickstart van je dag! Als ik een smoothie maak probeer ik altijd groenten te combineren met één stuk fruit. Fruit is heel gezond, maar er zitten ook veel suikers in. Wel de natuurlijke suikers, maar toch kun je hier ook te veel van binnen krijgen.

Komkommer, appel, kaneel en gember smoothie

Dit keer heb ik gekozen om appel door de smoothie te doen, hierdoor wordt de smoothie iets zoeter. Naast de groenten en fruit doe ik er ook een stukje gember in. Gember helpt je lichaam gezond te houden, dit komt omdat het een heleboel bouwstoffen en vitaminen heeft. Het bevordert je bloedcirculatie, je stoelgang en helpt je lichaam ontgiften.  

Wat heb je nodig:

  • 1 stuk komkommer
  • 1 appel
  • Snufje kaneel
  • 2 cm gember

Wat ga je doen: 

  1. Snijd de komkommer en doe deze in de blender.
  2. Snijd de appel in vieren en verwijder het klokhuis.
  3. Snijd de gember fijn en voeg alles bij de komkommer in de blender. 
  4. Zet de blender aan en meng de ingrediënten tot een gladde massa.

 Goedemorgen! 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner