Healthy Start
OntbijtRecepten

Verse sap voor een gezonde start van je dag

Deze heerlijk verse sap is met een flinke portie vitamine C een super lekkere, healthy start van jouw dag. Boordevol gezonde ingrediënten zoals verse gember, wortelen, appels, sinaasappel en spinazie. 

Gember bevordert de bloedcirculatie,helpt tegen een opgeblazen buik en helpt je lichaam te ontgiften. In een wortel zitten heel veel vezels, vitaminen en mineralen. Je krijgt er een gezonde huid van en zoals ons vroeger al verteld is door onze ouders zijn ze goed voor je ogen.

Een sinaasappel staat bekend als gezonde vrucht. Sinaasappelen werken ontstekingsremmend en bevatten veel vitamine C.  Geen enkele vrucht bevat zoveel antioxidanten als sinaasappels. Er zijn zeker 170 verschillende aangetoond. Naast de groenten en het fruit zit er ook peterselie in. Verse peterselie bevat vitamine B en veel mineralen. 

Wat heb je nodig:

  • 2 cm gember
  • 3 wortels
  • 1 appel
  • 1 sinaasappel
  • handje peterselie
  • 2 handjes blad spinazie 

Wat ga je doen:

Gebruik voor dit sapje een sapcentrifuge of een slowjuicer. Schil de sinaasappel, was de appel en snijd deze in stukjes. Vervolgens haal je deze door de sapcentrifuge. Dit doe je ook met de gember, wortels, spinazie en peterselie.

Deze gezonde en lekkere verse sap heb je in een mum van tijd klaar!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner