Op pad in september
Lifestyle

Gezellig op pad in september

De zomervakantie is voorbij en hopelijk kijk je terug op een hele fijne zomer. Maar het zomergevoel is nog niet voorbij! In september zijn er gelukkig ook nog heel veel mooie dagen mogelijk. Er is in ieder geval genoeg te doen. Wil jij lekker op pad in september, met je gezin, vrienden of alleen? Check deze lijst, ik heb weer vanalles verzameld!

Cultureel festival op 1 en 2 september in Baarn

In het eerste weekend van september kun je genieten van muziek, kunst & cultuur. Voor de 19e keer vindt het Cultureel Festival plaats . Op vijf verschillende podia is er jazz, dans, klassieke muziek, theater en meer. Naast alle muziek is er ook een kunstmarkt. Diverse kunstenaars uit Baarn en omgeving tonen hun werk. Op de pleinen kun je ontdekken wat Baarn te bieden heeft op het gebied van sport, welzijn en cultuur. Kortom een heel leuk weekend en zeker de moeite waard om te bezoeken.

Eten op Rolletjes in Wageningen van 1 t/m 3 september

Hou jij van lekker eten en drinken? Kom dan naar dit fantastische openluchttheater in Wageningen. De Dreijen wordt omgetoverd tot een culinair festival met foodtrucks, theater en live muziek! Kom met een groepje vrienden of met je gezin en stap de zweefmolen in of ga naar een theatershow. Drink een cocktail, wijn of speciaal biertje en geniet van de muziek.

Wereldhavendagen 1 t/m 3 september in Rotterdam

Van 1 t/m 3 september vindt in de grootste haven van Europa de Wereldhavendagen plaats. Tijdens deze dagen kun je schepen bezichtigen en verschillende excursies in de haven doen. Ook is er veel spektakel op het water en er is genoeg entertainment.

Foodtruckfetsival Trek van 7 t/m 10 september in Den Haag

Trek komt weer naar Den Haag. Het Westbroekpark wordt omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Bij de tientallen mobiele keukens kun je genieten van verschillende hapjes en gerechten. Er worden verschillende theatervoorstellingen gehouden en heel de dag is er (live) muziek. Zeker tegen de avond gaan de voetjes van de vloer en sluiten we de dag af met de leukste dance hits. 

Op pad in september

Midnightwalk op 8 september in Assen

Op vrijdagavond 8 september kun je 7 km cultureel wandelen. Je wandelt langs verschillende acts met theater, zang, dans en muziek door professionals en locale helden. Om mee te doen aan de wandeling betaal je € 10,- inschrijfgeld. Dit bedrag gaat volledig naar het goede doel. Met de opbrengst zijn ze in staat een substantiële bijdrage te leveren aan het terugdringen van laaggeletterdheid in de stad Assen

Loosdrecht JazzFestival op 15 en 16 september

Het Loosdrecht Jazz Festival heeft spectaculaire optredens op internationaal niveau. Het festival vindt 2 dagen plaats. Er worden workshops gehouden, floating jazz en er staan verschillende foodtrucks voor een heerlijk hapje. Op zaterdagavond sluiten ze af met groovy jazz, soul en funk.

Happy me conferentie van 15 t/m 17 september in Haarlem

Happy me conferentie is een weekend voor iedereen die blij en positief in het leven wil staan. Er worden lezingen en workshops gehouden door verschillende sprekers die je mooie tips aanreiken. Ook kun je Yoga, Tai Chi, Meditatie volgen. Waardoor je helemaal ontspannen wordt.

Landelijke Appelplukdag op 16 september

Tijdens de landelijke appelplukdag kun je zelf appels en peren plukken en proeven middenin de boomgaard. Meer dan 35 fruittelers openen hun boomgaarden voor publiek. In de boomgaarden is van alles te beleven. Maak een ritje in een pluktrein, loop een rondje op de brocante markt of leef je uit op de springkussens.

Tina Festival op 23 en 24 september in Wassenaar

Heb jij zin om samen met je dochter, nichtje of buurmeisje op pad te gaan? Kom dan in het vierde weekend van september naar Attractiepark Duinrell. Hier vindt het allerleukste meidenfeest van Nederland plaats; Tina Festival. Je kunt hier de tofste Youtubers in het echt spotten, een workshop volgen en lekker samen shoppen.

Op pad in september

Nederlands film festival van 20 t/m 29 september in Utrecht

Utrecht is in september voor 10 dagen de filmhoofdstad van Nederland! Er komen 10 dagen lang speelfilm en documentaires voorbij. Daarnaast kun je ook genieten van televisiedrama’s, games, interactieve projecten en evenementen voor jong en oud. Op de Neude geniet je van een hapje en drankje terwijl je als eerste de nieuwste Nederlandse films voorbij ziet komen. Het hoogtepunt van dit festival is de uitreiking van de Gouden Kalveren.

Tilburg Culinair van 21 t/m 24 september

Ook in Tilburg is er een leuk foodfestival, namelijk Tilburg Culinair! Op het Louis Bouwmeesterplein in hartje Tilburg kun je genieten van de gerechten van 13 verschillende restaurants. De combinatie van muziek en het lekkere eten en drinken zorgt voor een sfeervol evenement waar iedereen graag samenkomt.

Stadswandeling Gouda op 24 september

Een combinatie van  theater en historie tijdens een stadswandeling door Gouda. Deze stadsvoorstelling laat je de inwoners van eeuwen terug ontmoeten. Beleef de geschiedenis van Gouda en zijn inwoners tijdens deze stadswandeling. Wandel mee met de verteller en reis terug naar het midden van de 16e eeuw. In het midden van de 16e eeuw is Gouda een rijke turf-, kaas- en bierstad. Ga mee op avontuur!

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner