Lifestyle

Eropuit in november

Vind je het leuk om dingen te ondernemen? Ben je altijd op zoek naar leuke dagjes weg en wil je eropuit in november? Dat komt goed uit want ik heb alvast het een en ander voor je bij elkaar gezocht. Er is weer veel te doen de komende maand. Heb je zelf nog goede tips die hier niet tussen staan? Deel ze in een reactie!

Ladies Lifestyle Event op 1 november in Rotterdam

Heb jij zin om samen met je moeder, dochter of vriendinnen te genieten van een leuk dagje uit? Ga dan naar het Ladies Lifestyle Event in Rotterdam. Er is van alles te beleven. Van food tot fashion tot beauty en lifestyle. Er zijn meer dan 70 stands op het gebied van mode, sieraden, make up, eten, drinken, voedingsadviezen, tassen en schoenen. Naast alle leuke stands vinden er workshops en modeshows plaats.

Streekbierfestival van 3 t/m 5 november in Utrecht

Ben jij gek op bier en hou je van Utrecht? Kom dan in het eerste weekend van november naar de 7e editie van het Streekbierfestival. Maak kennis met de meest bijzondere bieren uit Nederland in 26 unieke cafés in de binnenstad van Utrecht. Stippel je route uit en praat met de meesterbrouwers over hun bieren. 

We are pregnant 3 t/m 5 november in Utrecht

Verwacht jij een kindje? Laat je inspireren en informeren op het We are pregnant event. Je vindt hier de laatste trends, beste klassiekers, leuke producten en handige weetjes. Stel al je vragen aan de beste specialisten en kom ideeën opdoen. 

Eropuit in november

Museumnacht Amsterdam 4 november in Amsterdam

Ook dit jaar gooien in Amsterdam tijdens de Museumnacht meer dan 50 Amsterdamse musea en culturele instellingen hun deuren open. De vaste collecties en tijdelijke tentoonstellingen kun je bezichtigen. Daarnaast worden er workshops, concerten, speciale rondleidingen en optredens gehouden. 

Storytrail stadswandeling 5 november in Den Haag

Op zondag 5 november vanaf 14.00 uur start de verteller de stadswandeling van Den Haag. Tijdens de Storytrail stadswandeling kom je alles te weten over Den Haag. Aan de ene kant van de stad heb je ‘s Gravenhage, het deftige dorp van de graven van Holland, de prinsen en prinsessen van Oranje en de regenten. Aan de andere kant heb je de eenvoudige Hagenezen, arbeiders van het type grote mond, klein hartje. En wat is het verhaal van de ooievaar in het wapen van Den Haag? 

Storytrail stadswandeling 12 november in Gouda

Een combinatie van  theater en historie tijdens een stadswandeling door Gouda. Deze stadsvoorstelling laat je de inwoners van eeuwen terug ontmoeten. Beleef de geschiedenis van Gouda en zijn inwoners tijdens deze stadswandeling. Wandel mee met de verteller en reis terug naar het midden van de 16e eeuw. In het midden van de 16e eeuw is Gouda een rijke turf-, kaas- en bierstad. Ga mee op avontuur!

Eropuit in november

Margriet Winter Fair 17 t/m 23 november in Den Bosch

Eind november komen we steeds dichter bij de feestdagen. Tijdens de Margriet Winter Fair kom je langzaam in de stemming. Doe ideeën op om je huis in feest sfeer te brengen, volg workshops of koop alvast wat leuke kerstcadeautjes. Tevens vindt je er de laatste mode en beauty-trends, leuke liveshows en zijn er heerlijke gerechten om te proeven.

Wijnfestival op 18 november in Emmen

Altijd al een wijnproeverij willen doen? Kom dan naar het Wijnfestival in Emmen. In de sfeervolle Grote Kerk in het centrum kun je veel bijzondere wijnen proeven. Maak kennis en stel al je vragen aan de wijnhandelaar. Je koopt een entree ticket voor € 15,-. Bij deze tickets zijn de eerste twee consumptiemunten inbegrepen en je ontvangt een ‘proefglas’ om de wijnen in te laten schenken. Het hoofddoel is de wijnen bekend te maken en te laten proeven. Daarna is het uiteraard mogelijk om een bestelling te doen of op een ander moment de winkel te bezoeken voor het kopen van de flessen.

Cameretten festival 23 t/m 25 november in Rotterdam

Camaretten is het onafhankelijke podium waar aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers. Het is de kweekvijver en springplank van het cabarettalent van de toekomst. Beginners krijgem de kans zich te profileren en ontwikkelen. Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de toppers van morgen.

Vanessa Emmel

 

 


 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner