Leuke uitstapjes in juni
Lifestyle

Eropuit: leuke uitstapjes in juni

Zin om er lekker op uit te gaan komende maand? Ik heb weer wat leuke uitstapjes verzameld, voor ieder wat wils. Het is prachtig weer, dus we gaan het liefst weer lekker vaak naar buiten. De zon in! Uiteraard is er nog veel meer te beleven dan wat ik heb gevonden, dus als je zelf leuke tips hebt, deel het in een reactie op dit bericht!

Foodtruck Festival Smul van 1 t/m 3 juni in Uden

 Kom gezellig een dagje met je gezin naar Foodtruck Festival Smul in Uden. In het eerste weekend van juni staan er 20 foodtrucks met de lekkerste gerechten voor je klaar. Eet, drink en geniet van de muziek. Voor de kids is er een kinderplein waar ze kunnen knutselen en een springkussen voor de nodige beweging.

Taste of Amsterdam van 1 t/m 3 juni in Amsterdam

Op dit evenement kun je genieten van een selectie van top restaurants uit Amsterdam en omgeving. Zij serveren een verkleinde versie van de gerechten uit hun restaurant. Naast de restaurants zijn er theaters waar je verschillende optredens kunt bijwonen en kun je deelnemen aan allerlei workshops, masterclasses & proeverijen.

Karavaan Festival van 1 t/m 10 juni in Alkmaar

Karavaan Festival is het jaarlijkse podiumkunstfestival. Dit jaar viert Karavaan haar 25-jarig jubileum. 10 dagen lang kun je op dit festival korte voorstellingen en workshops volgen. Livemuziek luisteren en heerlijk eten en drinken. Het thema dit jaar is ‘Open Mind’.

A Lazy Sunday Afternoon in Utrecht

Heb jij zin in een Lazy Sunday? Kom dan in juni naar één van de drie parken in Utrecht om het jaarlijks terugkerende minifestival A Lazy Sunday Afternoon bij te wonen. De drie parken die je kunt bezoeken zijn Park Lepelenburg, Park Castellum/ Podium Hoge Woerd en op het Tolsteegplantsoen. Neem je kleedje en picknickspullen mee en geniet van de live muziek.

Leuke uitstapjes in juni

Lansingerland live 90’s en 00’s op 8 en 9 juni in Bergschenhoek

Hou jij van de lekkerste muziek uit de 90’s en 00’s? Kom dan in het tweede weekend van juni naar het Annie M.G. Schmidtpark in Lansingerland. Het park wordt omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Lansingerland. Beleef hier het grootste huiskamerconcert van Nederland. Vrijdag wisselen bekende DJ’s en live-acts uit deze jaren elkaar af en zaterdag komen bands als BLØF, Chef’Special, De Dijk, Rondé en Son Mieux optreden.

Vlaggetjesdag op 16 juni in Scheveningen

Of je nu wel of niet van vis houdt, de Vlaggetjesdag op Scheveningen moet je zeker een keer bijgewoond hebben. Al jaren lang staat deze dag bol van de feestelijke activiteiten en staat het binnen halen van de ‘Hollandse nieuwe’ centraal.

Havendagen 22 t/m 24 juni in Terneuzen

Voor de 37ste keer wordt de Havendagen in Terneuzen georganiseerd. Een heel weekend lang zijn er verschillende activiteiten die je kunt bijwonen of waar je aan mee kunt doen. Er zijn veel muziekoptredens van Nederlandse en Vlaamse artiesten. Er is een havenmarkt, demonstraties, sportieve wedstrijden en rondvaarten op boten. Kortom een heel weekend vertier in en rond de haven.

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner