QoQo Massage Gouda
HotspotsWellness

Wellness Center QoQo Massage in Gouda

Deze hotspot gevestigd in een superleuk winkelstraatje in het centrum van Gouda aan de Lange Groenendaal moet ik echt met jullie delen. Vorige maand ben ik al een keer bij QoQo Massage in Gouda geweest voor een pedicure en afgelopen week was ik er voor een sportmassage.

“Als professioneel Wellness Center combineert QoQo Massage de traditionele Chinese therapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl.”

QoQo Massage

Ontspanning

Nu we weer van die mooie zonnige, warme dagen hebben wil ik het liefst op slippertjes lopen. Ik vind het fijn als mijn voeten er weer helemaal mooi uitzien. Daarom maakte ik een afspraak bij QoQo Massage. Behalve telefonisch kun je ook heel eenvoudig via de website een afspraak maken. Je kiest een dag en tijdstip, betaalt via de site en je krijgt een bevestiging via de mail. Super handig! Bij de pedicure heb ik gelijk een voetmassage geboekt van een half uur. Dit was zo fijn, viel bijna in slaap!

QoQo Massage Gouda

Na de behandeling wist ik zeker dat ik nog eens terug zou komen en heb daarom afgelopen week een sportmassage geboekt. Zoals de meesten van jullie wel weten sport ik iedere dag, dus mijn lijf kan wel een massage gebruiken. Ik boekte een sportmassage van een uur voor €40,-. De massage kreeg ik van Valencia.

Valencia is één van de eigenaren van QoQo Massage in Gouda. Zij is begonnen met werken voor QoQo Massage in Rotterdam waar de eerste vestiging in november 2012 opende. Al snel ging de tweede vestiging aan de Oostzeedijk open, daar ging Valencia als assistent manager werken. En bij de derde vestiging aan de Laan op Zuid werd zij manager. Na al deze jaren van ervaring is zij samen met haar collega Mareg in augustus 2016 zelf gestart in Gouda.

Diverse massages

De sportmassage van Valencia vond ik echt super! Ze pakte mijn spieren echt even goed aan en voerde de juiste druk op waardoor ze de afvalstoffen en verhardingen weg kon masseren. Naast sportmassage kun je hier ook andere massages boeken. Denk hierbij aan:

  • Relaxmassage;
  • Gezichtsmassage;
  • Zwangerschapsmassage;
  • Babymassage;
  • Nek-schouder-rugmassage;
  • Voetmassage;
  • Borstmassage;
  • Chronische pijnklachtenmassage.

Sommige massages kun je ook als duo massage boeken. Hoe leuk is het om samen naar de massagesalon te gaan en in één ruimte te genieten van een massage door 2 masseuses/masseurs?!

Wat ik ook nog als voordeel wil noemen, zijn de openingstijden. QoQo Massage is 7 dagen in de week open van 10.00 tot 0:00. Ik kan jullie echt aanraden om hier een keer naartoe te gaan. Ik kom hier in elk geval zeker weer terug!

Liefs, Vanessa

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner