Valentijns Smoothie
Health

Valentijns smoothie

Je geliefde laten zien dat je van hem of haar houdt hoeft niet altijd met overweldigende grote cadeaus, Verras je geliefde bij het ontbijt met een Valentijns smoothie. Naast dat de smoothie heel lekker is werkt hij ook libido verhogend.

In de tijd van de Inca’s werd Maca vaak aan krijgers gegeven voordat ze ten strijde trokken, om ze alert te maken en onuitputtelijke energie en kracht te geven. Nadat de krijgers een stad of deel van het land hadden veroverd werd hen echter de consumptie van Maca ontzegd, zodat de vrouwen in het veroverde gebied konden worden gespaard.

Wat heb je nodig:

  • 250 ml amandelmelk
  • 150 gram frambozen
  • 1 banaan
  • 2 theelepel macapoeder
  • ½ theelepel (rauwe) cacao

Meng de ingrediënten samen in de blender tot het een gladde massa. Serveer met een lief zelf geschreven briefje en je Valentijns cadeau kan niet meer stuk!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner