Volle Grasmaan
Bewustwording

Volle Grasmaan op 29 mei

Op 29 mei is het volle maan. Deze maan wordt de Grasmaan genoemd en het thema dat hierbij hoort, is groei. Neem een moment om bewust aandacht te schenken aan de plannen die je in werking hebt gezet en die nu volop aan het groeien zijn. Voel dankbaarheid en liefde voor alles wat er zich ontvouwt, en schenk deze liefde en dankbaarheid op jouw beurt ook weer aan de groeikracht in de natuur, zo voed je de cyclus.

Groeien en bloeien

De tijd rondom de volle Grasmaan is een fijne tijd gevuld met hoop, liefde, licht en warmte. De plannen die jij een poosje geleden gezaaid hebt, staan nu in bloei. Het gaat goed, alles groeit en dat voelt heerlijk! Sommige plannen hebben wat extra verzorging en aandacht nodig, wil je later kunnen oogsten. Besteed deze volle Grasmaan aandacht aan alles wat er goed gaat en schenk wat extra energie en liefde aan de verdere ontwikkeling van jouw plannen. Zo geef je ze extra groeikracht.

Volle Grasmaan

 

Het is volle maan op 29 mei om 16:20:48

Vollemaanwandelingen

Tip! Wist je dat Staatsbosbeheer vollemaanwandelingen organiseert? Kijk hier voor de diverse wandelingen in de periode rond de volle Grasmaan en meld je aan als dat je leuk lijkt.


 

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner