Sneeuwmaan
Bewustwording

Sneeuwmaan 22 februari 2016

Op maandag 22 februari is het volle maan. Deze maan wordt ook wel de Sneeuwmaan, Hongersmaan of Stormmaan genoemd. Die namen heeft de volle maan van deze maand te danken aan het feit dat er in februari meestal de meeste sneeuw valt. Vroeger zorgde het slechte weer ervoor dat er moeilijk gejaagd kon worden en er als een gevolg daarvan minder eten beschikbaar was waardoor mensen honger hadden.

Kracht

De Sneeuwmaan staat in het teken van kracht. Aan jou de taak om nu te onderzoeken waar je energie en kiemkracht aan wilt geven en wat er losgelaten moet worden om dit te kunnen realiseren. Volg je hart en voel of wat je nu wilt laten ontkiemen op dit moment echt het beste plan voor je is. Dus ga voor jezelf na of de plannen die je wilt laten ontkiemen, ook wel realistisch zijn. Wees niet bang om zaken die (nu nog) niet realistisch zijn, uit te stellen of los te laten. Besteed daar geen energie aan. Wat vind je leuk? Wat wil je graag? Wat hoeft nog niet meteen waargemaakt te worden? Wat kan wachten? Zet dit voor jezelf op een rijtje, je zult merken dat dit verhelderend werkt.

Moon Challenge

Maandag 22 februari gaat er ook een gratis “Moon Challenge” van start! Voor wie dit leuk vindt is dit een maand waarin aandacht wordt besteed aan tips, bewustwording, leven met de cycli van de maan en ook op de laatste dag een verrassing. Ga naar de website van Heks en Kruid om je aan te melden.

Naam: Sneeuwmaan, Hongersmaan of Stormmaan

Datum en tijd: 22 februari 2016 om 19:21.

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner