Projectie
Bewustwording

Zou je dat nou wel doen?!

Als jij enthousiast over een nieuw idee vertelt, hoor je deze dan wel eens: Zou je dat nou wel doen!?” Hoe wilder en grootser je idee, zoals ontslag nemen om voor jezelf te beginnen, of een verre reis maken, of je relatie verbreken omdat je niet meer gelukkig bent, hoe groter de kans dat je deze opmerking te horen krijgt.

Projectie

Hoe goedbedoeld deze opmerking ook is, vaak is het projectie. Iemand projecteert zijn of haar eigen angst. Als je een heel wild idee hebt, bedenk dan goed met wie je het deelt. Zeker als het nog heel pril en vers is. Deel je dromen met mensen die de hoogste visie voor jouw leven ondersteunen. Mensen die groots durven denken en die weten dat de ‘veiligheid’ van een relatie of contract vaak maar schijn is.

“Zou je dat nou wel doen!?” zegt vaak meer over de angst van de ander, dan over jouw idee. Die projectie is op zich niet erg, zolang je je er maar bewust van bent! 🙂

Logo Suus Handtekening

 

 


>> Meer feminine power: Rustig blijven is een keuze


Suzanne Beukema-750x90

Met Feminine Power in Life, Love & Business helpt Suzanne vrouwen om zich te verbinden met hun vrouwelijke kracht en zelfverzekerder en aantrekkelijker dan ooit te gaan voor alles wat ze écht willen. Foto: © Richelle van Soest.

Banner