Beauty Treat Experience
Bewustwording

Body Treat Experience

De Body Treat Experience

Dit wil je niet missen! Stel je eens voor:

Het is zondag 22 november, het is koud en somber weer. Je doet de deur open van De Groene Schuur. Behaaglijke warmte en de geur van wierook komt je tegemoet. Vervolgens wordt je hartelijk welkom geheten. Je staat in een gezellige ruimte met overal bedrijvigheid. In iedere hoek is er iets te beleven en toch voelt het heerlijk zen… 

Op een mooi gedekte tafel staan heerlijke hapjes. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende verse sapjes. Neem je een lekkere quinoa salade of toch die wrap met zalm? Er wordt je een stoelmassage aangeboden door Elizabeth en als je vervolgens lekker ontspannen door de ruimte loopt ga je eens kijken bij de verse smoothies. Wat kun je er eigenlijk in doen en wanneer maak je welke smoothie? Even proeven en wat vragen stellen aan Vanessa. 

Wanneer je bent voorzien van genoeg informatie kun je kijken of er al plek is bij de tarot kaarten. Hanneke gaat jou op spiritueel vlak bijpraten. wat staat er voor jou in de kaarten te lezen? 

Of breng je misschien liever een bezoekje aan Dave? Dave pakt energie van een meegenomen voorwerp/foto en verbindt hier een boodschap aan.

Helemaal onder de indruk van wat je net gehoord hebt, neem je plaats bij Fatima. Zij neemt je mee op reis tijdens een geleide meditatie. Heerlijk die rust en focus op jezelf…

Body-Treat-Experience

Kortom; de Body Treat Experience is een middag die jij jezelf cadeau kunt doen en waar je blij en ontspannen van wordt (overigens ook super om het cadeau te geven!).

En wist jij dat de slogan ‘Uit liefde voor jezelf’ oorspronkelijk is ontstaan als promo zin voor de Body Treat Experiance?  

Waarom zou je €40,- uitgeven aan jezelf? Waarom op zondagmiddag de deur uit gaan en naar Zoetermeer rijden? Waarom de zorg even aan een ander over laten?

UIT LIEFDE VOOR JEZELF!

Bijtanken, bijkletsen, even met andere dingen bezig zijn, nieuwe dingen ervaren en leren. Zomaar tussendoor een paar uur vakantie! Wij zorgen ervoor.

Body-Treat-Experience

Voor mee informatie zie:

https://www.facebook.com/events/912945938781858/912946308781821/

Graag tot ziens!

Elke dag nieuwe informatie zoals gave quotes, leuke weetjes, recepten, blogs. Voor elk wat wils. Even een rustmoment. Uit Liefde Voor Jezelf!

This article has 3 comments

 1. Marjolein

  Erg genoten van de BTE….de combinatie van ontspanning en actief de aandacht naar binnen richten was erg fijn. Stoel massage, meditatie, en het proeven met info over lekkere smooties en shakes. En als je daar trek van kreeg waren er heerlijke hapjes en drankjes. Echt een aanrader voor de zondag.

 2. Liselotte

  Heerlijk genieten en even “me-time”!
  Dit mag je jezelf gunnen…
  Echt een aanrader deze middag, alles waar wij vrouwen behoefte aan hebben is aan gedacht.
  Dank!

 3. Alida

  Ik heb hier de vorige keer aan meegedaan.. echt een ontzettend gave dag! De reading bij Dave was echt fantastisch en heeft me er toe aangezet een zeer belangrijke stap te nemen in mijn leven. Het eten was echt heerlijk en de meditatie bij Fatima bracht wel wat los.. Need I say more?! Meer dan de moeite waard dus..!

Comments are now closed.
Banner