Vanessa Uit Liefde Voor Jezelf
Uit Liefde Voor Jezelf

Even voorstellen: ik ben Vanessa!

Ik ben Vanessa Emmel, welkom op Uit Liefde Voor Jezelf! Hier help ik jou bewust(er) te worden van hoe je leeft en hoe jij zo gelukkig mogelijk kunt zijn. Dit doe ik door middel van mooie en inspirerende blogs, vlogs en heerlijke recepten die ik hier samen met een team van enthousiaste bloggers en vloggers plaats. Vandaag stel ik me graag even aan je voor.

Ik woon in Gouda met mijn lievelingsmens, liefde en beste maatje Jelle, mijn (lief) dochter Anneloes en (bonus) hond Dirk. Ik ben eigenaar van Healthclub OpenAir, de mooiste healthclub van Nederland en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf.

Passie voor sport

Ik heb een passie voor sport. Van kleins af aan ben ik al met sport bezig. Judo en turnen waren lange tijd favoriet. Met judo heb ik zelfs de zwarte band behaald en op heel wat erepodia gestaan. Naast het sporten vond ik het altijd erg leuk om training te geven daarom ben ik naar het CIOS in Haarlem gegaan. Dit deed ik met het idee om ooit zelf een Healthclub te beginnen. Dat lukte!

In mei 2011 ben ik Healthclub OpenAir gestart en ik ben sindsdien iedere dag van het jaar met mijn passie bezig. Een passie voor de sport, maar ook een passie die ik heb om mensen te begeleiden naar hun doel.  Alle mensen die bij Healthclub OpenAir  sporten hebben een eigen doel. Dit kan zijn afvallen, conditie verbeteren, sterker worden, of het deelnemen aan evenementen. Het is super om te zien dat iedereen heel gemotiveerd is om zijn doel te bereiken. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters.

Gelukkig en bewust

Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Deze website is een plek waar je nieuwe, positieve energie opdoet. Hier vind je elke dag nieuwe informatie zoals inspirerende quotes, leuke weetjes, recepten en blogs. Ik werk samen met een team van ondernemende, bevlogen, geïnspireerde mensen die stuk voor stuk willen bijdragen aan een wereld met meer liefde en een wereld waarin mensen in hun kracht staan. Mensen die in hun kracht staan stralen dit uit. Dit vind ik mooi om te zien.

Ik ben altijd op zoek naar leuke samenwerkingen, want mijn motto is: samen staan we sterk. Als jij het gevoel hebt dat jij ook een mooie bijdrage kan leveren aan Uit Liefde Voor Jezelf kan je mij altijd mailen.

Liefs, Vanessa

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 2 comments

  1. Henk

    Vanessa je bent een echte topper !

Comments are now closed.
Banner