Uitgelicht-Recept
HoofdgerechtRecepten

Pastinaak puree met gewokte groente

Pastinaak puree met gewokte groente

Recept voor 2 personen – 30 min bereidingstijd

Ingrediënten

Puree:
1 pastinaak
1 zoete aardappel
Zout en peper naar smaak
Sojaroom

Gewokte groente:
250 gram haricot verts
1 zoete puntpaprika
3 tomaten
Oregano
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Schil de pastinaak en de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes. Zet deze onder water in een pan en kook in ongeveer 15 minuten gaar.
  2. Maak de zoete puntpaprika en tomaat schoon.
  3. Kook de haricot verts 10 minuten.
  4. Hak de oregano fijn.
  5. Wok de sperziebonen en de paprika in een pan en voeg voor de laatste 5 minuten de tomaat en oregano toe.
  6. Pureer de pastinaak en zoete aardappel en voeg een scheut sojaroom en zout en peper naar smaak toe.

Serveertip: lekker met gegrilde kipfilet.

Buiten sporten om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en voedingsadviezen die  gebaseerd zijn op zoveel mogelijk onbewerkt voedsel. De natuur, het beste voor zowel lichaam als geest! Gezond Gouds wil mensen aan het bewegen krijgen en houden en daarmee bijdragen aan een vitaler, gezonder en gelukkiger leven. 

Banner