Groene smoothie met andijvie
OntbijtRecepten

Groene smoothie met andijvie

Ik hou van groene smoothies. Spinazie, boerenkool en dit keer een groene smoothie met andijvie. Het klinkt misschien niet zo lekker, maar het is echt smullen als je het met de juiste ingrediënten mixt.

Dit is zo lekker om je dag mee te beginnen, je krijgt er echt een energie boost van. Andijvie is rijk aan vitamine A, vitamine C, vezels en mineralen. Andijvie is vooral bekend van de andijviestamppot, maar we kunnen andijvie ook in een salade of wrap eten of als een lekkere groene smoothie. 

Wat heb je nodig: 

  • 2 grote handen andijvie uit de zak
  • 1 stukje verse gember
  • 1 peer
  • 200 ml ongezoete amandelmelk

 Wat ga je doen:

  1. Doe de ongezoete amandelmelk met de twee grote handen andijvie in een blender.
  2. Schil de peer en gember en voeg dit bij de andijvie en amandelmelk.
  3. Zet de blender aan en meng de ingrediënten tot een gladde massa.

Geniet er van!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner