Dadel smoothie
ReceptenTussendoor

Dadel smoothie met banaan en mango

Deze dadel smoothie is heerlijk zoet. Dadels zijn de perfecte snoepvervangers. In dadels zitten ook suikers, maar dit zijn vruchtensuikers. Deze suikers zijn altijd beter dan de geraffineerde suikers die in snoep zitten. Dadels bevatten veel vitaminen en mineralen, vooral vitamine B. Doordat dadels veel vezels bevatten werk het goed tegen constipatie.

Wat heb je nodig:

  • 1 banaan
  • Halve mango
  • 3 dadels
  • 250 ml geitenyoghurt (of plantaardige yoghurt-variant)

Wat ga je doen:

Schil de banaan en snijd de mango in stukken. Doe alles in de blender. Voeg de geitenyoghurt en de dadels toe. Zet de blender aan en meng de ingrediënten samen in de blender tot een gladde massa.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner