Kick geboren
Lifestyle

Daar is hij dan: Kick Joey Rietveld!

Ja hoor, daar is hij dan! Onze lieve stoere man is vandaag precies een week geleden geboren. Zaterdagochtend begonnen wij aan een pittige workout en na 13 uur was hij daar: Kick Joey Rietveld!

Kraamweek

Vanaf dat moment staat ons leven op zijn kop en helemaal in het teken van onze lieve stoere man. De afgelopen week was onze kraamweek en hebben wij ons heerlijk teruggetrokken en zijn wij gaan cocoonen om volop van ieder moment te genieten en natuurlijk ook een beetje bij te komen van alles.

Met Kick gaat het super goed, hij eet, poept en slaapt en daar hebben wij onze handen vol aan. Wat wil je nog meer als ouders hahaha.

Nu duik ik weer mijn babybubbel in om samen met de beste papa en trotse grote zus te genieten van onze kleine man.

Vanessa Emmel

 

 


 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner