Health

Squats voor strakke benen en billen

Goedemorgen, Monday Workout Day! Kom maar door met die oefening voor strakke benen en billen. Met squats train je voornamelijk de grote spiergroepen. Je traint je benen: quadriceps, hamstrings, bilspieren, kuiten. Ook train je je core. Om de uitvoering goed te doen kun je gebruik maken van een bankje.

Wat ga je doen:

  1. Start vanuit een staande positie en plaats je voeten iets wijder dan schouderbreedte.
  2. Span je buikspieren aan door je navel naar binnen te trekken. Blijf recht vooruit kijken.
  3. Buig door je knieën tot 90 graden en kom weer omhoog. Bij het door je knieën buigen breng je je billen naar achteren.
  4. Doe 3 setjes van 10 herhalingen.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner