Uitgelicht-Winactie
Giveaways

Win een gratis consult

Win een gratis consult!

Hoewel we nog een paar erg mooie dagen hadden de afgelopen tijd, en velen nog genoten hebben op terrasjes en anderen heerlijke wandelingen gemaakt hebben in het bos of op de stranden, er is óók een verandering gaande. Net als de natuur dit doet, gaan ook wij als mens de weg naar binnen, en dan kan het zijn dat wat verborgen was tijdens de zomermaanden, de weg naar ons bewustzijn weer vindt.

Het bewust zijn……

Gelukkig zullen de meeste zaken die we tegenkomen zich heel rustig kunnen oplossen, terwijl anderen misschien wat extra aandacht nodig hebben.

Daarom vind ik het nu de juiste tijd om samen met Uit Liefde Voor Jezelf een consult naar keuze cadeau te doen!

Denk hierbij aan een stuk inzicht via de tarot en/of psychometrie, een ontspannende healing -massage of een reiki behandeling. Vind je dat jijzelf, of een vriend of vriendin dit zou mogen winnen?

Kijk voor inspiratie en ideeën even op mijn website, en laat daarna via onderstaand formulier weten wat jij graag zou willen winnen voor jezelf of voor iemand anders.

Het consult mag één uur duren, dus neem de tijd om een keuze te maken. Op maandag 16 november zullen we bekendmaken wie er gewonnen heeft.

Heel veel succes!

Met een liefdevolle groet,
Hanneke


[contact-form-7 id=”1522″ title=”Winactie Hanneke”]

Heel normaal, spiritueel en paranormaal. Ik ben coach. Mijn ‘roots’ liggen in de zorg, waar ik 27 fijne jaren in heb beleefd. Daarnaast heb ik met heel veel plezier bijna alles wat er op het gebied van alternatief en paranormaal te leren valt, ontdekt, geproefd en doorleefd. Veel hiervan heb ik ook weer losgelaten, maar behouden wat goed voor mij was en goed voelde.

Banner