Healthy Food Advies
Giveaways

Winnen! Healthy Food Advies (t.w.v. 95 euro)

Hoe start jij het nieuwe jaar? Ben je al begonnen met je goede voornemens voor 2017? Om je op weg te helpen, maak je nu kans op een gratis Healthy Food Advies van voedingscoach Lisette ter waarde van maar liefst 95 euro! Dit advies bestaat uit een leefstijl analyse inclusief voedingsplan en consult.

Like onze Facebook pagina en like & deel dit bericht om kans te maken.

Dit krijg je bij een Healthy Food Advies:

  • Een analyse van je huidige voeding en de verbeterpunten. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid over je voeding, je sportactiviteiten, over wie je bent en wat je wil bereiken.
  • Een registratie van je lengte, gewicht en lichaamssamenstelling. Al deze informatie is voor mij het uitgangspunt voor het opstellen van jouw voedingsadvies.
  • Je krijgt een passend voedingsplan met daarin gevarieerde en voedzame voeding, waarmee je zelf aan de slag kan.
  • Tips & tricks voor eenvoudige, snelle gezonde veranderingen die passen bij jouw huidige eetpatroon en leefwijze.

Healthy Food Advies

Een combinatie van de juiste voeding en voldoende beweging is volgens mij de basis van een gezond en gelukkig leven. Ik begeleid je bij het maken van gezondere keuzes en help je om je fitter en energieker te voelen.

Om je te helpen bij het ontwikkelen van jouw eigen leefstijl krijg je een uitgebalanceerd voedingsplan dat is afgestemd op jouw behoeften en eetgewoonten. Dit voedingsplan is daardoor goed vol te houden en makkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven. We gaan niet aan de slag met dure maaltijdshakes, repen of andere dieetproducten, maar met normale voeding die je gewoon in de supermarkt koopt.

 

Elke dag nieuwe informatie zoals gave quotes, leuke weetjes, recepten, blogs. Voor elk wat wils. Even een rustmoment. Uit Liefde Voor Jezelf!

Banner