Volle Maan van het Ontwaken
Bewustwording

Volle Maan van het Ontwaken

Op 30 april is het volle maan. Deze maan wordt de volle Maan van het Ontwaken genoemd. De natuur is overal om ons heen tot leven gekomen en ook wij mensen lijken uit onze winterstand te ontwaken en weer meer energie en levenslust te hebben. Zet deze positiviteit, deze hernieuwde levenskracht in om nu te verwezenlijken wat je wilt bereiken.

Wedergeboorte

De Maan van het Ontwaken staat voor wedergeboorte. De lente is de tijd van de wedergeboorte in de natuur. Ook wij zullen ons in deze periode als opnieuw geboren voelen. Door bewust om te gaan met de energie van de maan kun je de uitvoering van jouw plannen kracht bij zetten.

Maak tijdens de Volle Maan van het Ontwaken jouw plan(nen) kenbaar en onderneem actie, zet de stappen die ervoor nodig zijn om tot het beoogde resultaat te komen. Vier deze volle maan buiten. In contact met de natuur.

Balans opmaken

Het is een steeds terugkerend onderwerp, elke volle maan: jouw eigen balans opmaken. Dat komt omdat de periode rond de volle maan bij uitstek geschikt is om inzicht te krijgen in wat je bereikt en gecreëerd hebt en wat je nog meer wilt bereiken. De volle maan is de ideale periode om – waar nodig – tussentijds bij te sturen.

De volle maan geeft je energie, zorgt ervoor dat je heel helder kunt nadenken en helpt je om los te laten wat je niet langer met je mee hoeft te dragen. Dit kunnen gevoelens, contacten, activiteiten of dingen zijn, maakt niet uit. Als je voelt dat iets of iemand geen toegevoegde waarde meer is in jouw leven, kan de energie van deze periode jou een steuntje in de rug geven om dit los te laten en hier afscheid van te nemen.Maan van het Ontwaken

Het is volle maan op 30 april om 02:59:14

Vollemaanwandelingen

Tip! Wist je dat Staatsbosbeheer vollemaanwandelingen organiseert? Kijk hier voor de diverse wandelingen tijdens de volle Maan van het Ontwaken op 30 april en meld je aan als dat je leuk lijkt.


 

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner