Hanneke-ten-Kate1
Bewustwording

Stel Hanneke ten Kate een vraag

Stel Hanneke ten Kate een vraag

In deze drukke tijd rijzen er bij veel mensen vragen over de zin van het leven in het algemeen, en met name wat doe ik hier? We zijn op zoek naar antwoorden over onszelf, over anderen de maatschappij en het doel van het leven op zich. Het is niet meer genoeg om je overal bij neer te leggen, het is nu eenmaal niet anders, we moeten dealen met wat er is, is een veel gehoorde verzuchting.

Maar wat dan? wat wil ik, wie ben ik en vooral wie wil ik zijn? Niet alleen voor mijzelf, maar in mijn verhouding tot anderen. Het is soms een ingewikkelde, vermoeiende maar vooral confronterende reis, maar zijn we eenmaal op weg, dan is het zeker de moeite waard.

Eén keer per maand mogen jullie aan mij een vraag stellen, niet heel persoonlijke vragen, maar wel persoonlijk genoeg voor een algemeen antwoord. Op de meest gestelde vraag zal ik twee dagen later mijn antwoord geven.

Nu weet ik wel dat er meerde antwoorden mogelijk zijn, niets in het leven ligt helemaal vast. En misschien zal ik op zoek moeten naar het antwoord, want ik weet ook niet alles, maar ik zal een open en eerlijk antwoord geven. Een antwoord waar naar ik hoop, dat velen er iets aan hebben of mee kunnen.

De ene keer kunnen ze gerelateerd zijn aan vragen die ik ook in mijn praktijk te horen krijg, de andere keer uit persoonlijke ervaring. Voor de goede orde moet ik erbij vermelden dat er géén discussie over de vraag of het onderwerp gevoerd kan worden, dit zou teveel tijd en energie vergen. Ik hoop vooral dat jullie met het antwoord verder kunnen of dat je inzicht krijgt in jouw ervaringen, dáár gaat het om.

Daar doe ik het voor!

Mail dus vandaag vóór 17:00 jouw vraag naar info@hanneketenkate.nl. Na 17:00 zal ik de vragen verzamelen en bundelen. Mijn antwoord kunnen jullie as. zaterdag 26 september hier lezen.

Een keer in de drie maanden is er nog een extra item, maar daar over later meer.

Met een liefdevolle groet,

Hanneke

www.hanneketenkate.nl

 

Heel normaal, spiritueel en paranormaal. Ik ben coach. Mijn ‘roots’ liggen in de zorg, waar ik 27 fijne jaren in heb beleefd. Daarnaast heb ik met heel veel plezier bijna alles wat er op het gebied van alternatief en paranormaal te leren valt, ontdekt, geproefd en doorleefd. Veel hiervan heb ik ook weer losgelaten, maar behouden wat goed voor mij was en goed voelde.

Banner