Maan van het Weerlicht
Bewustwording

Maan van het weerlicht

Over twee dagen, op donderdag 18 augustus is het weer volle maan. De energie van de maan is weer goed voelbaar. Deze volle maan heet de Maan van het Weerlicht, Maan van het Hemelvuur of Steurmaan. Er is ook sprake van een (gedeeltelijke) maansverduistering. Hierdoor kunnen emoties intenser gevoeld en beleefd worden.

Inzicht en Waarheid

Gebruik deze tijd voor meditatie en om stil te staan bij wat je hebt geoogst en hebt mogen ontvangen in de afgelopen periode. Wat wil je nog bereiken? Besteed aandacht aan deze overgangsperiode waarin we van lange warme dagen naar kortere, koudere dagen gaan.

Het thema dat bij de Maan van het Weerlicht hoort, is ‘inzicht en waarheid’. Kun jij zien waarom dingen wel of niet gelukt zijn? Durf naar binnen te keren en de oorzaken en gevolgen te zien in je leven. Als je dit goed begrijpt en weet kun je waar nodig veranderingen aanbrengen.

Het is volle maan op 18 augustus 2016 11:29:45


Tip!

Moon Challenge

Op 16-10-16 tijdens de 1ste Super Maan van 3 Super Manen op rij start de Super Moon Challenge. Deze wordt georganiseerd door Yvonne Vrijhof van Heks & Kruid. Deze Moon Challenge is geheel gratis en vrijblijvend. Zij neemt jou 8 weken lang mee langs alle standen van de Maan om de kennis en het gevoel te vergroten. Je leert welke standen er zijn, welke energie daarbij hoort en wat dat voor een uitwerking heeft op de natuur en de mens.

Aanmelden / Meer informatie

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner