Maan van het Ontwaken
Bewustwording

Maan van het Ontwaken 10 mei 2017

Je kunt waarschijnlijk wel raden waarom deze maan de ‘Maan van het Ontwaken’ genoemd wordt. In deze periode is de natuur aan het ontwaken. Nieuw leven ziet voor het eerst het daglicht, planten en bloemen komen vol nieuwe energie tot bloei.

Deze volle maan geeft die energie aan al dat nieuwe leven. Ook wij kunnen ons als opnieuw geboren voelen in deze periode. De winter is voorbij!

Thema wedergeboorte

Dit is de juiste tijd om de energie van de maan te gebruiken om jouw plannen tot uitvoering te brengen. Alle ontkiemde zaden in de natuur zijn nu volop aan het groeien en zij maken gebruik van de vruchtbaarheid die er is, dankzij de cyclus van dood en wedergeboorte. Alles wat in de natuur sterft, vormt uiteindelijk weer een vruchtbare bodem voor nieuw leven.

In onszelf is dat niet anders. Weet je nog wat je deze winter hebt losgelaten? Wat je allemaal hebt verwerkt? Doordat je dit allemaal gedaan hebt, is er nu weer ruimte ontstaan voor groei. De zaadjes die je niet meer nodig had, zijn afgestorven en vormen nu een vruchtbare bodem voor de plannen en dromen die je gaat realiseren.

Naar buiten

Vier de maan van het ontwaken buiten, in de natuur! Ervaar de groeikracht en bewonder de cycli van de natuur. Schrijf deze avond je plannen op voor de komende periode en heb er vertrouwen in dat je deze plannen echt gaat uitvoeren.

Het is volle maan op 10 mei 2017 om 23:43:56

 

 

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

This article has 1 comment

  1. Omar Omerta

    Het leven is overweldigend en adembenemend , puzzelstukjes vallen op z’n plek met de tijd, we zijn in een reis op zoek naar antwoorden, de sleutel legt bij u, alles is te ontsleutelen! Het is een opdracht een hele moeizame die alleen u zelf kunt onsleutelen in u zelf, zodra dat gelukt is kunt u multitasken in Het mooie universum! Velen zullen dit nog niet begrijpen, hoe graag ze dat ook willen! De kunst is om het niet op te geven! Het is dat mooie sprankeltje in je ogen, dat rare mooie gevoel in je buik eens in de maand, het is dat mooie gevoel die je hebt als je met geliefde personen bent! Het leven is mooi.. The Universe loves you!

Comments are now closed.
Banner