Sabine Mol
Uit Liefde Voor Jezelf

Even voorstellen: Sabine Mol

Vandaag stel ik Sabine Mol aan jullie voor. Sabine heeft een passie voor sport en voeding en de droom om mensen te helpen de juiste keuzes te maken zodat zij zich gelukkig voelen en optimaal gezond zijn. Zodat zij zo lang mogelijk de dingen kunnen doen waar ze van houden. 

Sabine wil haar kennis over sport, gezondheid en voeding graag delen. Inmiddels weet zij met haar orthomoleculaire kennis dat dit echt niet zo makkelijk is, in deze wereld van commerciële marketing en belangenverstrengeling. 

Sabine is, zoals ze zelf zegt al zeker 10 jaar op zoek naar de wetenschappelijke waarheid. Ze heeft zich erin vastgebeten, opleidingen gevolgd en zij gaat haar opgedane kennis nu ook delen via Uit Liefde Voor Jezelf. Misschien ooit wel vanuit haar eigen praktijk. Dat is tenslotte haar droom; geluk vermenigvuldigen door het te delen


Sabine Mol

“Geluk is de dingen doen waar je van houdt met de mensen die je inspireren.”

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner