Ashley Willems
Uit Liefde Voor Jezelf

Even voorstellen: Ashley Willems

Wij houden van lekker eten en daarom worden we altijd erg blij als we mooie en lekkere recepten met jullie kunnen delen. We zijn dan ook zeer verheugd dat Ashley Willems vanaf december wekelijks een recept zal delen op Uit Liefde Voor Jezelf. Vandaag stelt zij zich alvast aan jullie voor.

Welkom, Ashley!


Ashley Willems

“Ik ben Ashley, 29 jaar en ik woon samen in Zoetermeer. Ik werk als locatiemanager in de kinderopvang. Daarnaast ben ik gek op koken én op lekker eten, dat doe ik het liefst de hele dag! Ik sta ermee op en ik ga ermee naar bed. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak in de keuken te vinden. Ik geniet het meest van gezellig samen eten, koken voor vrienden en familie en lekker lang tafelen. Ook uit eten gaan, het bezoeken van food festivals en marktjes vind ik altijd een feestje.

Mijn motto is: Wie kan lezen kan koken! Mijn recepten zijn makkelijk te volgen en je hebt geen bergen ingrediënten nodig die je daarna nooit meer gebruikt. Koken is vaak ook een kwestie van uitproberen en durven! Ik hou van smoothies en salades maar ik hou ook van wijn, sushi en taart. Ik vind een goede balans hierin belangrijk.” 

Ashley Willems

www.ashleywillems.nl

Je vindt Ashley ook op Facebook (klik!) en op Instagram (klik!)

Elke dag nieuwe informatie zoals gave quotes, leuke weetjes, recepten, blogs. Voor elk wat wils. Even een rustmoment. Uit Liefde Voor Jezelf!

Banner