Venkel Smoothie
OntbijtRecepten

Venkel smoothie met peer en banaan

Houd je van een anijssmaak dan is deze venkel smoothie echt iets voor jou. Door de venkel heeft de smoothie een anijssmaak. De voordelen van venkel is dat je er een frisse adem van krijgt, hongergevoel tegen gaat en het bevordert je spijsvertering.  In combinatie met een peer en een banaan krijg je een heerlijk zoete smoothie. 

Wat heb je nodig:

  • 1 banaan
  • 1 peer
  • 200 gram venkel
  • 200 ml Water

Wat ga je doen:

Snijd de venkel in stukken, schil de banaan en breek in 3 stukken, snijd de peer haal het klokhuis eruit. Doe dit allemaal met het water in de blender.  Zet de blender aan en meng de ingrediënten tot een gladde massa

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner