Speculaas smoothie
OntbijtReceptenTussendoor

Speculaas smoothie als ontbijt of lekker tussendoor

Volgende maand is het zover. Op 18 november is Sinterklaas weer in het land. De speculaas smoothie is een perfect recept om alvast in Sinterklaas sferen te komen. Het is een heerlijke smoothie als ontbijt, maar je kunt deze smoothie ook heel goed als tussendoortje nemen. De speculaas smoothie wordt op een natuurlijke manier gezoet, door de banaan en dadels. 

Wat heb je nodig voor 1 glas:

  • 150 milliliter amandelmelk
  • 1 banaan
  • 1 tl speculaaskruiden
  • 15 gram havermout
  • 3 zachte dadels
  • Snuf kaneel

Hoe maak je het klaar:

  1. Haal de schil van de banaan, doe deze samen met kruiden, havermout en amandelmelk in de blender en mix tot een romige massa. Als je een staafmixer in huis hebt kun je die ook gebruiken. Mix alles tot je een gladde massa hebt.
  2. Serveer in een groot glas en bestrooi met wat kaneel.

Enjoy!

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner