OntbijtRecepten

Koningsdag smoothie

Koningsdag 2017. Vandaag wordt de koning 50 jaar! Hiep hiep hoera! Heel Nederland kleurt oranje en gaat op deze vrije dag de straat op. Op talloze plekken in het land wordt feest gevierd. Deze dag kan niet zonder een oranje tompouce, oranjebitter, vrijmarkten, feestjes en terrassen met drankjes en hapjes.

Naast al dat  lekkers houden we er toch ook wel van om alles een beetje in balans te houden. En dat gaan we doen met een gezonde smoothie. Als je deze dag begint met iets gezonds en wat extra vitamines kun je best wel in de middag dat lekkere drankje of hapje nemen.

Wat heb je nodig voor twee glazen:

  • 1 winterwortel
  • stukje gember van ca. 1,5 cm
  • 1 persinaasappel
  • 1 mango

Zo maak je het klaar:

  1. Was alle ingrediënten en snijd ze in stukjes.
  2. Schil de sinaasappel en de gember.
  3. Doe alles in een blender en zet de machine aan.
  4. Voeg eventueel nog wat water (niet te veel) toe als je de smoothie te dik vindt.

Geniet van deze feestelijke dag!

Koningsdag

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner