Health

Buikspieren trainen

Maandagochtend, we staan weer aan het begin van een prachtige nieuwe week. Dit is natuurlijk een uitgelezen moment voor een serieuze kop koffie, maar óók voor buikspieren trainen! Zullen we dat dus eerst even doen? Dan komt die koffie straks wel. 🙂

Deze oefening is niet gemakkelijk. Als je het te zwaar vindt kun je de oefening ook doen zonder helemaal tot zit te komen. Je brengt dan beide knieën naar je neus en komt een klein stukje omhoog met je schouders. Bij het schuin omhoog komen strek je je benen niet, maar breng je je knie schuin naar je tegenovergestelde elleboog.

Op het filmpje zie je 1 setje. Vandaag gaan we proberen 3 setjes te doen. Heel veel succes!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner