Gratis consult
Giveaways

Winnen! Gratis consult

De lente is in volle gang en we genieten van de zon en de warmte. We gaan naar buiten en laten ons weer zien. Een mooie tijd om vol met nieuwe energie aan je plannen te werken, om de kiemkracht die je in jezelf voelt, optimaal te benutten. Omdat de lente zo’n prachtige tijd vol met nieuw leven en zonne-energie is, vind ik het nu tevens een mooi moment om samen met Uit Liefde Voor Jezelf een gratis consult aan te bieden!

Dit consult kan zijn een stuk inzicht via de tarot en/of psychometrie, een ontspannende healing massage of een reiki behandeling. Vind je dat jijzelf, of een vriend of vriendin dit zou mogen winnen?

Kijk voor inspiratie en ideeën even op mijn website, en laat daarna via onderstaand formulier weten wat jij graag zou willen winnen voor jezelf of voor iemand anders. Het gratis consult mag één uur duren, dus neem de tijd om een keuze te maken.

Op woensdag 15 juni zullen we bekendmaken wie er gewonnen heeft.

Heel veel succes!

Met een liefdevolle groet,
Hanneke


[contact-form-7 id=”1522″ title=”Winactie Hanneke”]

Heel normaal, spiritueel en paranormaal. Ik ben coach. Mijn ‘roots’ liggen in de zorg, waar ik 27 fijne jaren in heb beleefd. Daarnaast heb ik met heel veel plezier bijna alles wat er op het gebied van alternatief en paranormaal te leren valt, ontdekt, geproefd en doorleefd. Veel hiervan heb ik ook weer losgelaten, maar behouden wat goed voor mij was en goed voelde.

Banner