Detox-Winactie
Giveaways

After Summer Detox

Win een After Summer Detox!

Nu de zomer voorbij is, bereiden we ons op voor de herfst. Vanaf 5 oktober starten wij met een After Summer Detox. 

Wat krijg je:

  • Persoonlijke online coaching door Maaike Franke (health- & detoxcoach van Innerwave) en Vanessa Emmel (personal trainer en detoxcoach van Healthclub OpenAir)
  • Dagelijkse tips en informatie op het gebied van sport, voeding, mindfulness en detox
  • Extra recepten tijdens de detoxkuur
  • Een Innerwave detoxkuur pakket
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen tijdens de kuur en je ook de ervaringen van de mede-detoxers kunt lezen.

Gun jij jezelf zo’n pakket? Like dan onze Facebook pagina en vertel ons in de comments onder het bericht welk pakket je wilt winnen en misschien word jij de winnaar van de after summer detoxkuur!

Dit bericht delen = lief! De winnaar wordt as. donderdag bekend gemaakt. Succes! 

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner